Gå till innehåll

INTEGRITETSPOLICY

VI bryr oss om dig och din personlighet

ZWM.co ansvarar för behandlingen av den personliga information som du lämnar till oss, såsom namn, adress, telefonnummer, e-postadress etc. Vi behandlar dina personuppgifter för att hantera dina köp för marknadsföringsändamål genom elektroniska kommunikationstjänster och att utveckla våra produkter och tjänster.

Du har rätt att begära åtkomst till dina uppgifter och om någon information är felaktig kan du ändra eller radera den.

ALLMÄN DATASKYDDSPOLICY FÖR ZWM.COM

Det är viktigt för oss att du känner dig trygg när du handlar på ZWM.co. Därför vill vi informera dig om hur vi använder informationen och dina rättigheter.
När du gör ett köp accepterar du vår policy. Därför är det viktigt att du granskar vår information nedan så att du vet på vilket sätt vi använder dina uppgifter. Om du har några frågor är det bara att maila oss på hej@zwm.co

  • Vi använder personuppgifter om dig för att slutföra beställningen och för att skicka det du beställt från oss.
  • Vi skyddar din information och lämnar den aldrig obehörig.
  • Du kan alltid kontakta oss och få dina uppgifter redigerade eller raderade. Kontakta oss om du är osäker på något.
  • Du har rätt att avregistrera dig från nyhetsbrevet.
  • Vi behåller din information för att hantera din beställning från beställningsdagen tills den hamnar i din brevlåda.
  • Om du registrerar dig för vårt nyhetsbrev behåller vi bara din e -postadress för att skicka dig nyhetsbrev.
  • Vi behåller andra personuppgifter så länge lagen kräver det.

INFORMATION VI SAMLAR IN OCH VARFÖR:

Vi samlar bara in information som är nödvändig för att vi ska kunna skicka din beställning. Samt viss information för att marknadsföra produkter som vi tror att du är intresserad av. När du gör ett köp anger du ditt namn, adress och e -postadress. Genom att besöka vår webbplats och godkänna vår sekretesspolicy ger du oss tillstånd att se din IP -adress, enhet och plats. Om du kontaktar oss via e -postadress om du angav detta när du kontaktade oss. Vi använder denna chattfunktion för att ge dig så mycket hjälp som möjligt. Om du registrerade dig för våra nyhetsbrev har du delat din personliga information med e -post och namn.

HUR LÅNG SPARAS DATA

Vi sparar bara dina uppgifter så länge det behövs. Detta beror på överenskommelse, samtycke och lagar. Vi sparar information på grund av konsumentköplagen eller bokföringslagen så länge lagen säger att vi behöver den. Du har rätt att begära att vi tar bort personlig information om dig om du så önskar. Kontakta oss om du har några frågor. Kontakta oss

PERSONUPPGIFTERNA SOM VI SPARAR

  • Administrativ information för att hantera ditt köp och leverera det du beställt. 3 år (+ leveranstid)
  • Betalning / transaktioner, vi har en juridisk skyldighet att spara dessa uppgifter så länge lagen kräver det.
  • E -postadress för att få nyhetsbrev från oss, du väljer hur länge du vill fortsätta att få vårt nyhetsbrev. Du kan när som helst avregistrera dig, se botten av mejlen från oss.

DELA INFORMATION MED ANDRA PARTER

Vi använder tjänsteleverantörer som Klaviyo för att hantera nyhetsbrev och betalningslösningarna Klarna och Stripe. Vi ser till att dessa leverantörer har samma och säkra dataskydd för dina uppgifter som vi har.

DINA RÄTTIGHETER

  • Du har rätt att få information om hur vi hanterar dina personuppgifter.
  • Du har rätt att extrahera vilken information vi har om dig.
  • Du har rätt att återkalla samtycke för prenumeration på nyhetsbrev.
  • Du har rätt att kontakta datorbesiktningen om du upptäcker att vi hanterar din information felaktigt.

SMÅKAKOR

Vi använder cookies för att optimera din upplevelse med oss. Din webbläsare eller enhet tillåter dig vanligtvis att ändra inställningarna för användning och omfattning av cookies, samt för cookies som för närvarande lagras. Se din webbläsares eller enhetsreferensinformation för att förstå hur du justerar dina inställningar. Till exempel bör du kunna blockera alla cookies, bara acceptera förstapartscookies eller ta bort cookies när du stänger din webbläsare. Tänk på att vissa av de tjänster vi erbjuder inte fungerar om du blockerar eller tar bort cookies.

KONTAKTINFORMATION

ZWM AB (559260-1271) är personligt ansvarig. Det betyder att vi är ansvariga för behandlingen av dina personuppgifter och att dina rättigheter används. Om du funderar över något om vår hantering av personuppgifter, vänligen kontakta oss på hej@zwm.co

Swedish